woensdag 24 december 2014

Loungebed Diner + Fort Nassau

23 december 2014
Deze avond hadden we om 19.00 uur gereserveerd bij Zanzibar, voor een romantisch Loungebed Diner. Dit houdt in: een romantisch vier-gangen diner voor 2 personen met een fles huiswijn naar keuze.

Toen we aankwamen bij Zanzibar wisten we nog niet wat ons nu echt te wachten stond. We werden snel geholpen en naar ons privé plekje - ons privé loungebed - gebracht. Als eerste konden we kiezen welke soort wijn we erbij geserveerd wilden hebben, deze werd als snel gebracht en we mochten natuurlijk eerst even voorproeven of het ons wel aan stond. Daarna werden er geleidelijk aan de verschillende gerechten gebracht. Bij alle gerechten werden er verschillende soorten gerechten mooi geserveerd. Alle gerechten waren heerlijk en we hebben heel erg genoten van deze heerlijke relaxte avond!









Na het eerste gerecht kreeg ik een cadeau van Rick. Namelijk
de práchtige ring op bovenstaande foto. Ik ben hier echt super 
blij mee! Vond het wel veel te gek, hihi. Echt ontzettend lief!





24 december 2014
Rick: 'Deze ochtend moest Marije weer werken. Ik heb met een kaartje van Dolphin Suites gratis het Sea Aquarium bezocht, de dolfijnen en andere zeedieren bekeken! Echt leuk om gezien te hebben. Daarna heb ik lekker een paar uurtjes op Mambo Beach gerelaxed. Halverwege de middag moest ik Marije weer ophalen van het werk. We gingen nog even langs onze studio en vervolgens snel door naar Punda om te winkelen, de Handelskade te zien, de Pontjesbrug over te lopen en een kijkje te nemen in de wijk Otrabanda. Helaas waren veel winkels dicht op Kerstavond, maar toch hebben we nog leuke souvenirs gekocht in de winkeltjes die wèl open waren. 's Avonds heb ik Marije mee uit eten genomen naar Fort Nassau. Dat restaurant is gelegen in het oude Fort Nassau gelegen op een berg die uitkijkt over Punda, Willemstad en het Schottegat. We hadden een prachtig plekje, op de muur van het fort met super mooi zicht op Punda en de St. Annabaai. Het eten was heerlijk! Weer een geslaagd romantisch avondje!'





1 opmerking:

  1. Hoi Marije,

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Jammer voor je dat Rick vandaag vertrekt maar je kunt ook gaan aftellen. het duurt nog een maand. Ik ben benieuwd hoe je oud en nieuw ervaart in het warme Curacao.

    Tot snel.
    Groetjes Lieny en Bertus

    BeantwoordenVerwijderen

Danki voor de reactie !