donderdag 11 december 2014

Pelican Boat trip

Hallo dushi's,

Gisteravond ben ik samen met een collega en een vriendin van haar met de Pelican Boat trip mee geweest. Deze hadden we nog tegoed vanuit stage. Als stagiair van Dolphin Suites mag je namelijk gratis met deze tour mee, dus ja, daar maken we dan ook zeker gebruik van!


De Pelican Boat trip vaart elke dinsdag tot en met zondag en op elke dag is er weer een andere tour. Zo is er op de woensdag de Caribbean Sunset trip. Op deze trip cruise je naar het Spaanse Water en kan je genieten van de zonsondergang tijdens het varen langs de prachtige kust naar de ingang van de haven bij Punda. 

Zoals op onderstaande foto's te zien is, kwamen we ook een aantal hele mooie huizen tegen onderweg. Deze staan allemaal in Jan Thiel en grenzen aan het Spaanse Water. Veel van de eigenaren van de huizen hebben hier niet alleen een luxe huis staan, maar hebben er ook nog eens een luxe jacht of een klein bootje bij. Ook een aantal hebben een klein 'strandje' waar ze lekker kunnen liggen te zonnen.

Ons vertrekpunt, naast het Sea Aquarium


Papagayo Beach & Lounge Resort, bij Jan Thiel


De Tafelberg


Santa Barbara Beach & Golf Resort








Prachtige lucht!

De pontjesbrug, in Punda

De Handelskade, in Punda


1 opmerking:

  1. Wat weer een prachtige belevenis! Mooie foto's. Als stagiair heb je toch maar leuke privileges! Niet verkeerd hoor. En wij hebben hier echt jut weer gehad vandaag. Storm en hele dag door regen en koud brrr.

    Liefs mam

    BeantwoordenVerwijderen

Danki voor de reactie !